200 000 fölött!

A múlt évben, október 7-én indult útjára a Kultúrhon. 2012. március 27-re érte el a százezres látogatottságot, július 10-re pedig megtörtént a kétszázezredik kattintás is. Ennek alapján azt feltételezzük, hogy az utóbbi három-három és fél hónapban nagyobb lett a népszerűségünk, jóval többen és szélesebb körben ismerik és olvassák ezt a blogot.

Most sem esünk túlzásba, nem mondjuk azt, hogy ennyien valóban elolvasták az itt közölt írásokat, de merjük állítani, hogy nagyon sokan, sokfelé kedvelik ezt a fajta hozzáállást, a stílust, a nyitottságot, amellyel a Székelyföldön jelentkező, a Székelyföldről szétsugárzó kultúrát szemléljük, amellyel hozzászólunk a nagyobb/kinti világ művelődési és művészeti jelenségeihez. Van még tennivalónk bőven, hiszen a mai napig sem tudtuk teljesen átfogni ezt a tágabban értelmezett vidéket, ahogy divatosan mondják: a régiót.

Talán esztendő vagy néhány hónap múltán, amikor átlépünk az ötszázezres küszöbön, akkor majd elmondhatjuk, hogy mindenütt jelen vagyunk, hogy látunk, hogy láttatunk. Addig is: jó munkát, jó olvasást mindenkinek!

Simó Márton